Pages

ANIS INSAN CIPTAANNYA...

Saturday, March 5, 2011

Mencuba yang baru =D

ASSALAMUALAIKUM WBT sekalian...

hari nie anis rasa hepi..
memandangkan umur anis nak mencecah 22 tahun.. rasanya x salah anis mencuba sesuatu yang baru... yelah.. orang kate ilmu kat dunia nie banyak sangat..

sampai ada satu ayat mengatakan kalau nak di tulis ilmu alam ada nie menggunakan dakwat lautan.. nescaya tidak terhitung banyaknya sehingga air laut ker
ing sekalipun.. lebih kurang macam tu la ayatnya...

berbalik kepada topik.. hari-hari yang anis jalani memang banyak sangat kerjaan yang perlu di lakukan.. setiap kali sebelum tidur pasti anis akan terfikir apa yang patut di buat pada hari esoknya.. maybe ini la yang dikatakan tahun akhir di universiti.. nak tergelak jugak anis baca post rakan-rakan kat fb.. ada la sorang kawan nie.. die post macam nie.. "

ado dok universiti hok xde final exam n test...nk daftar la...sene skit
haha... pape pon.. anis nak share something.. yang kasi anis syok sendiri pagi nie.. minggu depan anis ada 3 test n beberapa assgnmnt yang perlu dihantar (lebih kurang 2 3 assgnmnt jugak la.) memang hari-hari yang memenatkan..tambahan lagi sekarang da mula menceburi bidang perniagaan.. moga terus maju.. amiin..

haa...nie kat bawah anis nak share salah satu assgnmt yang kasi anis syok sendiri


for miss zanariah..this is for u.. totally created by nurul anis abdul halim
moga dapat markah tinggi-tinggi yep.. start from the white background.. pagi petang n malam baru dapat siapkan satu nie..pape pon tetap rasa syok sendiri... huhuu

by using de adobe photoshop yang da lama anis tinggalkan n sekarang kena refresh balik apa yang da dipelajari.. so anis made de title mencuba yang baru... =)

thanks jugak kat syuhaidah syukor coz bagi hint untuk anis fikir creative-creative...
luv this pic coz x ambik dari mana2 pic pon tuk hasilkan background camnie tapi lukis sdri.. papepon... alhamdulillah satu assgnmnt da siap.. assgnmnt yg nampak simple tapi take a long time tuk siapkan bagi orang yang x expert cam anis...

salam... =)


5 comments:

  1. tolong ajarakn adobe photoshop

    ReplyDelete
  2. wow..menarik..!! seyes menarik :D erk..jap. apahal lak cik zana awak mengajar photoshope ker??

    ReplyDelete

tq..i will give u feedback soon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fikirlah Segenap